Wednesday, April 27, 2011

Terkantoi buat maksiat dalam kereta


Apa nak jadi dengan remaja zaman sekarang ni. Buat maksiat sana sini. Tak kira siang dan malam. Umur 16 tahun dah gersang buat maksiat. Bukan ngan seorang lelaki, tetapi dengan 2 orang lelaki..Kira-kira 2 vs 1 la kunun ni..Jom layan klip kat bawah..


p/s spin lagu Wali Band (Tobat Maksiat)..tapi buat maksiat...adoiyaiii..bleh dia kata scandal..huhuhu....



22 comments:

assila said...

isk isk. apela nak jadi

tokwan muda said...

aperlaaa bdk2 skrg...ni mesti salu tgk citer blue nie...isk isk

redbean said...

kantois!

zures said...

ish...ish...ish...terpampang besar lak muka tu...kat blog..camana la kalau mak dia tengok...

belais said...

nasib la...berani buat berani tanggung...heheh

apice@duniabaru said...

hahaha kan da kantoi... budak2.. teruk lah!

Anonymous said...

slh mak bapak dia jugakk,,sape suro x pndai didik anak,,ni la jadinye,,yang penangkap khalwatnye pon useless,,nk tgkap org buat maksiat tp x pkai tudung,,xpkai tdung pon maksiat jugak la derrr,,hampeh~~

Izyan Masri said...

JIJIK KOT TENGOK GAMBAR ATAS TU XD

Pisyek said...

Yang menangkap dengan yang kena tangkap sama hampeh je... =P

Siap tanya-tanya orang bagus ke tak bagus, diri sendiri tak try cermin dlu? keh keh keh.

P/s: eh, ni kat mana? Johor?


Entri terkini: Iklan simen yang WINRAR!

miss mush said...

apasal nak salahkan makbapak pulak.kalaupun makbapak tak didik elok2,anak2 da besa.da bole pk mane baek mane buruk.kalau makbapak aja elok3 pon,kalau da anak tak reti bahase,same jugak.ke camane?

xkane said...

pisyek: mungkin kat sarawak..kakak polis tu mungkin non muslim..sbb tu x pakai tudong.

kucing said...

ape laa perempuan nie..
dgan 2 laki lak 2...
ish3

FahmiE said...

bahaya gila..teruk sungguh..huhu

cikcomot said...

dah la apa yang dibuat tuu terkutuk..

pasang lagu tobat maksiat tuu.. macam mempersendakan agama pulak..

hmmmm

Khairil said...

ni semua kes kantoi..buat dlm kereta pulak..pergi la tmpt lain...

YOUsoF said...

Sik3 sendiri mau ingat la......

::Mastura Zakaria:: said...

gila lah....mmg gila budak-budak ni..

NanaHayley. said...

Astaghfirullahhal'adzim yang mampu diungkapkan. *sambil terkejut tak sangka, dan mengucap banyak kali.

cherry said...

hmmm....tu la org zaman sekarang

Nazwa 555 said...

mantap banar boleh di tiru kelakuan anak skarang tapi ingat hukuman patut di trima jua

-xdeath said...

gi mana bisa kantoi.? gue udah bilang.. lo perlu sedar yang lo bakal mati.. bisa esok, bisa lusa..

NURUL NAJWA said...

eeewwwwwwwwww.. dassat.. @__@

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...