Thursday, April 7, 2011

Perodua Myvi 2011


Gambar di atas ialah sebuah Perodua Myvi 2011. Macam mana? Garang tak rupa Myvi baru ni. Memang cun la design baru Myvi ni. Kalau dapat pakai enjin 1500cc lagi best ni. Dengar kata, kereta ni bakal keluar hujung tahun ni..Nampaknya, perodua akan mengekalkan kedudukannya sebagai kereta terlaris kat Malaysia. Apa lagi, kumpul la duit dari sekarang..heheh..Jom beli myvi..heheh..

Nak tengok lagi, sila klik read more la.. :D









p/s Ada satu gambar saya rembat dari Arena Kereta.. Kreadit untuk Arena Kereta. Gambar yang lain tu saya dapat dari email :D...

6 comments:

sop said...

sangat mengacam... :)

nasri said...

kesian btol perodua..blum launched myvi baru lg dah gmbar tersebar merata.. pape pun, mkin byk la K-car bawak lju kt msia..

Mohd Ridhuan said...

nampak berani myvi baru ni...
boleh strt menabung bile dah keje ni...
hhhehuehue

apik pehe said...

wahh..tapi apik nmpk makin mengecil..huhu

ina said...

yg warna kuning tu udah ghupe macam yaris... akak follow kamu ya...

nida-razak said...

wah..cantiknys..stail =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...