Wednesday, March 2, 2011

Facebook

gambar Google


Facebook. Siapa yang tak tahu facebook itu apa dianggap ketinggalan keretapi (zaman :D ). Facebook begitu terkenal di alam siber dan menduduki rank ke 2 dalam satsus Alexa. Tidak heran la ada yang cuba untuk meniru design facebook tersebut.

Tapi, apa kes pulak gambar kat atas tu. Siap letak R lagi tu..ini baru betul-betul facebook. Tempat jual buku tu.. Facebook Store..heheh.. Nak tengok selipar Facebook pulak...Klik more..huhu


Selipar jamban Facebook..atau kita namakan saja Footbook..huhuh

8 comments:

topimagine said...

peminat fanatik facebook.. twitter lak cm ne... hahaha

Shelosthershoes said...

Haha . Penah jumpa selipar ni , twitter pun ada jugak . Yg ta jumpa lg blogger je . Haha .

.::cintabungablogspot::. said...

jom singgah amek template ringan & tak menyakitkan ati readers ;)

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/bertukarrrrrr.html


cintabungablogspot dtg BW skali, jg² so'od... jg² bedahhh~~ ^^

사이트 ✻ romlah said...

HAHA ;0 ade jugak ceni ehhs ? stilo betul ! :D

Mayang Zaidani Ibrahim said...

saya selalu pakai selipar dan selalu kena marah. berharga hanya rm15 ~ :D

bksempoi said...

kena saman baru tau...

Genta said...

cool! hehe

- abdul hadi abdul muti - said...

Kedai facebook. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...