Monday, February 28, 2011

Lady Gaga tak pakai seluar

Penyanyi yang popular dengan fesyen pelik, Lady Gaga hadir di St. James Theatre di New York untuk menonton Green Day’s Rock Opera American Idiot bersama teman lelakinya, Luc Carl, tanpa memakai seluar.


Lady Gaga hanya memakai jaket kulit & sarung tangan manakala seluar dalamnya jelas kelihatan. Penyanyi lagu Born This Way itu turut memakai cermin mata gelap bersaiz besar & kasut rekaan pelik dengan diiringi pengawal peribadi & polis.


Jangan la ada anak muda yang mencontohi cara dan penampilan Lady Gaga yang makin pelik ini.


12 comments:

cik maz said...

lady gaga ni kan suke benda yang pelik2 jer...hish.. dulu minat gak..skrg hampeh...x de makne nak minat

cerita cerita lawak said...

selahau ua bro hahaha

intan.maisarah said...

mcm mcm

[sutera kasih] said...

isk..pelik dia ni tau..

anamizu said...

aiyo tarak pakai sluar!! haha

syafiQakarim said...

hahha bab ni laju aje di update ;p

sembangumum said...

@Syaiqakarim hehehe..lady gaga tu..sbb tu cepat sikit...tambah lagi fesyen pelik dia..heheh

Saiful Nazmi said...

first gambo tu nampak tuuuttt kot... hehehe

:: Zanna :: said...

Lor nape gaya mcm ni plak harap org m'sia tak de la yg tiru mcm ni..huhu~~

Yana Mus said...

Lady gaga ni mmg Xabes2 buat kejutan membunoh! huhuhu..

~setelah hujan~ said...

artis2 omputih ni mana ada yang senonoh...........giler

budak awam said...

kunun stylo lah tu.
kite bako je~
pakailah seluar..
kita dok kat negara panas ni pun pakai seluar gak..
dia dok kat negara sejuk pun tak mau pakai seluar..
parah suda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...