Thursday, May 12, 2011

Berjemaah di studium


Salam semua…lama juga aku tak update blog ni..dekat-dekat seminggu jugak la..biasala kalau dah penyakit malas tu dah menyerang, malas la nak Blogwalking dan mengudate blog ni…

Minggu ni nak update pasal penyokong bola sepak Kelantan berjemaah di studium padang bola sepak. Pemain bola sepak pasukan Kelantan pun turut bersolat kat studium tu. Pihak pengurusan studium juga ada menyediakan kemudahan air dan tikar untuk para penyokong menunaikan kewajipan mereka. Gambar kat atas, kelihatan Menteri Besar Kelantan mengimamkan jemaah kat studium.. Jom klik more untuk tengok mereka berjemaah…. :D













4 comments:

Red said...

terbaeekkk!!! kalau lah semua negeri amal kan macam ni ==" kan bagus

MDHAFiZ.NET said...

SubnaAllah...kalau yahudi tengok ni gementar hati mereka... :)
Salam Kenal :)

Suhaizal said...

subhanallah.. bangganya tgk rakyat msia cam nie..

lambdasp!!n said...

tp sayang hnya di kelantan..
di negeri lain susah atau takdak langsung...mmm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...