Saturday, January 22, 2011

Tabung Pelik

Korang pernah menabung tak? Mesti korang pernah menabungkan. Mesti banyak duit syiling yang korang simpan dalam tabung. Cuba tengok gambar-gambar tabung tu. Cute-cute gak...Yang best tabung kat bawah tu. Sambil menabung sambil main game. Macam game "ting-tong" 20 sen tu.







Sumber Gambar: En. Google

2 comments:

budak awam said...

best gila..
kalau aku dapat tabung macam ni mesti aku rajin menabung..
macam aku kecik2 dulu..
sekali aku masukkan duit jew tabung gajah aku tu pun menyanyi..
best gila wo!
duit 1 sen pun aku masukkan gak haha..
(nampak beno menipunye)
siyezla! aku tak tipu~

Mohd Shukri said...

Bagus. ..tabung itu hebat gila. Kecil aku ada idea simpan sen dlm air botol dulu. Aku pun tak cari beli tabung patung di kampung. Malas beli tabung, but senang jimat. ...he3.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...